Tarım Kredi Market'ten %50 indirim hüsran yarattı

Gemlik'te, 16 Ekim 2023 - Tarım Kredi Kooperatif Market'in başlattığı %50 indirim kampanyası, vatandaşları hüsrana uğrattı. Sabah saatlerinde marketlere akın eden vatandaşlar, bekledikleri indirimi bulamadı.


Tarım Kredi Kooperatif Market, 16 Ekim'de başlayan kampanya kapsamında, temel gıda ve temizlik ürünlerinde %50'ye varan indirim yapılacağını duyurmuştu. Bu duyuru üzerine, vatandaşlar marketlere akın etti. Ancak, marketlerde bekledikleri indirimi bulamadılar.

Gemlik'te bir Tarım Kredi Market'e alışverişe giden vatandaş, "Sabah erkenden kalkıp buraya geldim. %50 indirim bekliyordum. Ancak, indirim %1 bile değil. Kasiyerlere neden böyle bir şey yaptıklarını sordum. Onlar da bilmiyordu.

Bir başka vatandaş ise, "Bu indirim kampanyası büyük bir hayal kırıklığı oldu. Yoksul halk, bu indirimle biraz olsun rahat nefes alabilecekti. Ancak, bu hayal oldu" diye konuştu.

Kasiyere isyan

Tarım Kredi Market'e alışverişe giden vatandaşlar, indirimi bulamadıkları için kasiyerlere isyan etti. Bazı vatandaşlar, kasiyerlere "Milleti kandırıyorsunuz" diye bağırdı.

Bir kasiyer, "Biz de bu konuda mağduruz. Bize indirimli ürünler listesi verildi. Ancak, bu liste gerçeği yansıtmıyor. Yönetimin bir aldatmacası olmuş" dedi.

Yine vatandaşlara oldu

Tarım Kredi Market'in indirim kampanyası, yine vatandaşlara oldu. Yüksek enflasyon nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar, bu indirim kampanyasıyla biraz olsun rahat nefes alabileceklerini ummuştu. Ancak, bu hayal oldu.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Tarım Kredi sadece bir kaç üründe indirim yapıyor. Onun dışında hemen hepsi çok pahalı. aşağıdaki siteden indirimli aktüel ürünleri takip edebilirsiniz. https://www.cihazbilgi.com

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski