Eker ve Güler Ailesinin Mutlu Günü

 Gemlik'te yapılan ve kalabalık katılımı ile dikkati çeken düğünde, iş insanı Abdullah Eker hayatını MHP Kadın Kolları Başkanı Müge Güler ile birleştirdi.



Düğüne gelenleri Güler'in anne babası Kadriye ve Bilal Güler çifti ile damadın ağabeyi iş insanı Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanvekili ve MHP Belediye Meclis Üyesi Alpaslan Eker, iş insanı Yusuf Eker ve babası Ahmet Eker karşıladı.

Genç çiftin nikahını Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan kıyarken, nikah şahitliklerini Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, MHP Bursa İl Başkanı Muhammed Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Emrah Keskinden, MHP Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Atalar yaptı.

Alkışlar arasında kıyılan nikahın ardından genç çift ilk dansı için sahneye inerken, düğünde yaşanan kalabalık uzun süre takı kuyruğu oluşturdu.

Müge ve Abdullah çiftinin düğünü gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Düğüne katılım yoğundu

Düğüne Gemlik'in yanı sıra Bursa'nın birçok ilçesinden ve ilden katılım oldu. Düğüne katılanların çoğunluğu Cumhur İttifakı'na mensup isimlerden oluştu.

Genç çifte mutluluklar diliyoruz

Müge ve Abdullah çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski