BURULAŞ Şoförü Kadın Yolcuyu Minibüse Kitledi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, BURULAŞ'a ait manastır hastane minibüsünde, kadın yolcuyu zorla indirmeye çalışan şoför, kadını minibüse kitledi. Yolcu, yoldan geçen bir vatandaş tarafından minibüsten indirildi.


Olay, 7 Ekim 2023 Cumartesi günü sabah saatlerinde, Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 16 ZMZ 053 plakalı BURULAŞ manastır hastane minibüsü, yolda kadın yolcu aldı. Yolcu, minibüs şoförüne manastıra mı gittiğini sordu. Şoför, hayır cevabını verdi. Yolcu, "Bu her zaman manastıra gidiyordu. Nasıl gitmiyor?" diye sordu. Şoför, "Ben dinleneceğim, gitmeyeceğim" diyerek yolcuyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından şoför, kadını minibüse kitledi ve minibüsü terk etti.

Yoldan geçen bir vatandaş, minibüsün kapısını açıp kadını dışarı çıkardı. Kadın, başka bir minibüsle çarşıya indi. Çarşıda manastır aracı beklerken aynı minibüsü gördü.

Olayı anlatan kadın yolcu, "Manastıra gitmek için minibüse bindim. Şoför, manastıra gitmeyeceğimi söyledi. Ben de 'Bu minibüs her zaman manastıra gidiyordu. Nasıl gitmiyor?' diye sordum. Şoför, 'Ben dinleneceğim, diyerek beni aşağı indirmeye çalıştı. Ben de inmedim. Tartışma çıktı. Şoför, beni minibüse kitledi ve gitti. Yoldan geçen bir vatandaş, beni dışarı çıkardı" dedi.



1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski