Gemlik Halk Eğitimi Merkezi'nden Yeniliklerle Hizmet

 Gemlik Halk Eğitimi Merkezi, 2023/2024 eğitim öğretim yılında da yeniliklerle hizmet vermeye devam ediyor. Merkez, Merkez bina, Cumhuriyet Mahallesi, Hisar Mahallesi ve Atatepe Mahallesinde açtığı kurslar ile ilçe halkına hizmet sunuyor.

Halk Eğitimi Merkezi, halkın ihtiyacı olan her alanda ve istihdama yönelik kursları ile yeni eğitim öğretim yılına başlıyor. Bu kapsamda 771 kurs çeşidi ile her alanda hizmet vermeye devam ediyor.



Geçen öğretim yılında yoğun ilgi ile karşılaşan Gassallık (Cenaze Hizmetleri) kursu da bu yıl açıldı. Kurs, aynı ilgiyi görmeye devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan Uluğ, yaptığı açıklamada tüm halkımızı kurslarımıza bekliyoruz. Amacımız ilçe nüfusunun en az yüzde 15'ine ulaşmak olacaktır. “Tüm imkanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Uluğ, kursları çeşitlendirerek birçok kesime hitap ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda kurs açıyoruz. Bu kapsamda örgün eğitimde öğrenim görmeyen, herhangi bir okula kayıtlı olmayan, eğitimlerini tamamlamamış vatandaşlarımız için kurslar açıyoruz. Ayrıca, mesleki eğitim kursları ile vatandaşlarımızın istihdam edilebilirliklerini artırmayı hedefliyoruz.

Bu yıl açtığımız Gassallık kursu, vatandaşlarımızın büyük ilgisini çekti. Bu kurs ile vatandaşlarımıza cenaze hizmetleri konusunda eğitim veriyoruz. Kursumuzdan mezun olan vatandaşlarımız, cenaze hizmetleri alanında çalışabilecekler.

Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm halkımızı kurslarımıza bekliyoruz. Amacımız ilçe nüfusunun en az yüzde 15'ine ulaşmak olacaktır. Tüm imkanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz.”



1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski