Gemliksporlu Selim Akçay, İnegöl Gençler Gücü maçında saldırıya uğradı

 Gemlikspor, dün oynanan maçta İnegöl Gençler Gücü'nü 3-0 yenerek yeni sezona galibiyetle başladı. Maç sonunda mağlup olan İnegöl Gençler Gücü taraftarları ve takımı, Gemliksporlu futbolculara saldırdı.



Saldırı sırasında Gemliksporlu futbolcu Selim Akçay, yere düşerek tekmelendi ve yüzüne vuruldu. Özel maç olması nedeniyle olay yerine polis gelmedi. Daha sonra gelen polisler, tarafları karakola götürdü.

Selim Akçay, saldırı sonrasında Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gece 1'de Gemlik'e getirilen Akçay'ın kaburgalarında ağrı olduğu öğrenildi.


Gemlikspor Kulübü, olayla ilgili olarak bir açıklama yaparak, "Maç sonunda yaşanan saldırıyı kınıyor, Selim Akçay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Konuyla ilgili gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.


İnegöl Gençler Gücü Kulübü ise, olayla ilgili bir açıklama yapmadı.


Olay nasıl yaşandı?

Maç sonunda Gemliksporlu futbolcular, soyunma odasına giderken İnegöl Gençler Gücü taraftarları ve takımı tarafından saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan futbolculardan Selim Akçay, yere düşerek tekmelendi ve yüzüne vuruldu.


Olay yerinde polis olmadığı için taraflar, kendi aralarında kavga etti. Daha sonra gelen polisler, tarafları karakola götürdü.


Selim Akçay'ın sağlık durumu

Saldırı sonrasında Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selim Akçay'ın kaburgalarında ağrı olduğu öğrenildi. Gece 1'de Gemlik'e getirilen Akçay'ın tedavisi devam ediyor.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski