Bozbey: Gemlik Bursa'yı kazanmaya hazır!

 


Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gemlik'te CHP'nin ilçe başkanlığını ve belediye başkanlığını ziyaret etti. Bozbey, yaptığı açıklamada, "Gemlik Bursa'yı kazanmaya hazır!" dedi.


Mustafa Bozbey, bugün Gemlik'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak CHP Gemlik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Bozbey, İlçe Başkanı Şükrü Aksu ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. Bozbey, yaptığı açıklamada, "İlçe Başkanlığımızın enerjisi, azmi ve isteği ile gördük ki Gemlik'i daha da ileriye taşıyacak çalışmalar ve projeler yolda. Biz hep birlikte çalışacağız, Bursa kazanacak!" dedi.

Bozbey, daha sonra Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı ziyaret etti. Sertaslan'ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Bozbey, başarılarının devamını diledi. Bozbey, "Bursa'yı hak ettiği gülümseten yönetime kavuşturma isteğimize verdiği değerli katkılardan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederim." dedi.

Bozbey'in ziyareti, CHP'nin Gemlik'te seçimlere yönelik çalışmalarının hızlandığını gösteriyor. Bozbey'in, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü için de teşekkür etmesi, CHP'nin Gemlik'te birlik ve beraberlik içinde çalışacağına dair bir mesaj olarak yorumlanabilir. Bozbey'in, Gemlik'i daha da ileriye taşıyacak çalışmalar ve projelerin yolda olduğunu belirtmesi ise, CHP'nin Gemlik'te yeni projeler hayata geçirmeye hazırlandığını gösteriyor.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski