MODEF 2023: Mobilya Sektöründe Yenilikçilik ve Esneklik

 İnegöl, 2 Ekim 2023 - İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından düzenlenen 49. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF), 2-7 Ekim tarihleri arasında İnegöl'de gerçekleştiriliyor. Fuarda, Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın 100'den fazla ülkesinden mobilya üreticileri ve ihracatçıları, yenilikçi ürünleri ve teknolojilerini sergiledi.


Fuar açılışına Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ak Parti Milletvekili Mustafa Varank, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz UĞURDAĞ, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hamaloğlu, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Bursa İlçe Oda/Borsa Başkanları, protokol ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Fuar açılışında konuşan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz UĞURDAĞ, MODEF'in mobilya sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olduğunu belirterek, "Fuarımız, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere, Türkiye'nin mobilya üretim gücünü ve potansiyelini sunuyor. Bu yılki fuarda, mobilya sektörünün yenilikçi ve esnek yönünü ön plana çıkaran ürünler ve teknolojiler sergilendi. Bu durum, mobilya sektörünün gelecekteki gelişimi açısından oldukça önemli." dedi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ise, MODEF'in Bursa'nın ve İnegöl'ün mobilya sektöründeki önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, "Fuarımız, mobilya sektörünün gelişimine ve ihracatına önemli katkılar sağlıyor. Bu yılki fuarda, mobilya sektörünün yenilikçi ve esnek yönünü görmekten büyük mutluluk duydum. Mobilya sektörünün, önümüzdeki yıllarda da Türkiye'nin ekonomisine önemli katkılar sunacağına inanıyorum." diye konuştu.

Fuara katılan ziyaretçiler, mobilya sektörünün yenilikçi ve esnek yönünü sergileyen ürünleri inceledi. Ziyaretçiler, mobilya sektörünün gelecekteki gelişimi açısından oldukça olumlu görüşler belirtti.

MODEF 2023, 7 Ekim'e kadar ziyarete açık olacak.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski