BİM'den Küflü Sandviç Şikayetleri Artıyor

 


Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM'den alınan sandviçlerin küflü çıkması şikayetleri artıyor. Son olarak Ali, Hediye ve A. Kaan adlı tüketiciler, BİM'den aldıkları sandviçlerin küflü çıkmasından şikayetçi oldu.

Ali, "Öğle saatlerinde acıktığım için en yakındaki BİM şubesine gittim ve kendime bir sandviç aldım. Peynirli sandviçi açtım tam yemek üzereydim ki kardeşim uyardı ve ağzımdan geri çıkardım. Eğer uyarılmasaydım zehirlenmek üzereydim. Son tüketim tarihinin geçmesine ise henüz üç gün vardı. Eğer bu sorun çözülüp BİM'den özür dileği almazsam hukuki yollarda çözüm arayacağım" dedi.

Hediye ise, "Ben de aynı şekilde BİM'den bir sandviç aldım. Açtığımda peynirin küflendiğini gördüm. Son tüketim tarihinin geçmesine ise henüz dört gün vardı. Bu durum gerçekten çok korkutucu. BİM'in bu konuda önlem almasını istiyorum" diye konuştu.

A. Kaan ise, "Ürünün son tüketim tarihi geçmesine rağmen içindeki ufacık kaşar peyniri küflüydü. Ayrıca ürünün içi neredeyse bomboş, bu şekilde tüketicilerin sağlığıyla oynamak ne kadar doğru? Ayrıca ürünü bu kadar boş yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi. Bir daha almam" ifadelerini kullandı.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski