Gemlik Turkcell bayisinde tefecilik



Gemlik İstiklal Caddesi'nde Ziraat Bank ve TEB Bankası'nın ortasında bulunan, Turkcell bayisi müşteriyi usulsüz faturalıya geçiriyor.


MÜŞTERİ KONTÖR YÜKLEMEK İÇİN GİTTİ FATURALI OLDU  

Parlak  Ç; kontör yüklemek üzere Turkcell bayisine geldiğinde hattınızın devlete ödenecek borcu olduğundan dolayı kimliğinizi almamız gerekiyor deyip müşterinin iki faturasız hattını faturalıya çeviriyorlar, fatura sözleşmesi imzası için müşterinin bilgisi dışında başka birine imza attırıyorlar ve müşteri faturalıya geçtiğini telefona gelen mesajla öğreniyor. 




YAŞANILAN DİYALOG VE ARBEDE


Bilgisi dışında yapılan fatura hat yapan bayiye gidiyor. Usulsüz işlem olduğunu anlayan müşteri ve yakını Turkcell bayisine gittiğinde işlemi yapan satış danışmanı Fatma isimli şahıza soruyor; yaptığınız işlem suç ve usulsüzdür hat sahibinin yerine başla kimseye imza attıramazsınız, Bu nedenle işlemin İptal edilmesini istiyorum demesi üzerine Fatma isimli çalışan şahıs, fevri hareketlerde bulunuyor. Biriniz geliyor biriniz gidiyor bıktım sizingibi müşyerilerden ne anlamaz insanlarsınız diyerek yanında çalışan iki erkek personel şahısla "hakaret, küfür ve ite kata" Turkcell bayiinden dışarı atılıyor. 


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski