Osmanlı Kahvecisi Yeni Yüzüyle Hizmete Girdi

Gemlik Eski Sahil girişinde bulunan Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi, yeni konseptüalizm ve yeni işletmecisiyle hizmete başladı.
Gemlik’in tanınan iş adamlarından  Metin Arslan'ın işletmeciliği yapacağı Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisinin açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Belediye Başkanvekili Bayram Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, Saadet Partisi ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetimi, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, iş dünyasının temsilcileri, STK ve dernek temsilcileri katıldı.

.Bizler de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve düşüncelerini aldık Gemlik haberci Ailesine yaptığı açıklamada  Metin Arslan;  Kahve bizim kültürümüzün olmazsa olmazımızdır diyen Arslan, ‘’Bizi kahve konusunda diğerlerinden ayıran en önemli özellik pişirme yöntemlerimiz ve kahve çekirdeklerindeki seçiciliğimiz… Bizde  hiçbir Türk Kahvesi otomatik makinelerde pişirilip sizlere servis edilmez. Özel fincanlar içinde tek tek klasik yöntemlerle pişirilip servis edilir. Örnek vermek gerekir ise. Firmanın aynı zamanda patentli kahvesi olan EFE kahvesi gibi özel aromalı kahveler formülü yıllar süre araştırmalardan sonra bulunmuş bir fenomen ürünüdür.  Damak zevkinize göre denenmesi gereken birçok değişik kahve çeşidimiz bulunmaktadır. Geleneksel Osmanlı Kahvesi, Klasik Türk Kahvesi ve kendine has diğer tüm doğal ürünlerini tüketicileri ile buluşturan firmamız kafe konsepti ile de oldukça beğeni kazanmıştır. Dedi. 




 .





Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski