Gemlik gençleri, Türkler Geliyor filmini izledi

Gemlik Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü  ve Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programla  100 öğrenci Türkler Geliyor filmini izledi.


Gemlik'li Öğrenciler Türkler Geliyor Filmini Çok Beğendiler.


  Gemlik Venüs sinemasında  Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı senaristi olan Mehmet Bozdağ Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli filmini izleyen öğrenciler  filmi çok beğendiler.
 Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkan coğrafyasındaki zulmün önüne geçmek için zorlu bir mücadeleye girişen Fatih Sultan Mehmet'in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu edilen filmi büyük bir merak ve heyecanla izleyen öğrenciler kendilerine böylesi  bir imkanı sunan Gemlik Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü  ve Gençlik Merkezine teşekkür ettiler.
Gemlik Gençlik ve Spor ilçe müdürlü Sabri Karaman gençlerimizin fiziki açıdan gelişebilmeleri için  düzenlemiş oldukları sportif faaliyetlerinin yanı sıra onlardın milli,manevi ve tarihi değerlerimize sahip olabilmelerini sağlama adına fikri çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gemlik AİHL,Roda AİHL,Celal Bayar And.Lisesi gibi çeşitli okullarda okuyan 100 kadar öğrencimize ücretsiz olarak Türkler Geliyor filminin sinema biletini hediye ederek  hep birlikte bu güzel filmi izledik. Gösterilen ilgiden memnunuz.sportif  ve kültürel çalışmalarımıza Gençlik  Merkezimizle birlikte devam edeceğiz.'diye konuştu.






Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski