Çotanakspor Geçleri puan alma serisine devam (2-1)



U-17 klasman ligi 3. Grup’ta mücadele eden   Çotanakspor  deplasmanda karşılaşmağı  soğanlı kanal boyu Nilüfer spor’u 2-1 yendi.


Maçın hemen ilk dakikalarında Süleyman, ile çok net goller kaçıran Çotanakspor, Soğanlı spor, evinde oynamasına rağmen baskıyı kuramadı.
Çotanakspor, deplasmanda baskılı oyunla beğeni topladı. Maçın 23. Dakikasında Okan’ın pasında savunma arkasına iyi kaçan Efe’kan sağ çaprazdan vurduğu topu kaleci son anda çeldi . Yine Okan’ın vuruşunu 37. Dakikada ve 40. Dakikada müsait olan Süleyman, topu değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 bitti.

Soyunma odasına 0-0’lık skor ile giren Çotanakspor, soyunma odasında Tolga, hocanın oyun düzenin de yapmış olduğu değişiklikler ve taktiksel konuşmalar nokta dokunuşlarla  çıktı.  Soyunma odasına Çotanakspor, yöneticisi  Furkan Coşkun, yaptığı motive konuşması  ardından soyunma odasından çıkarken oyuncular galibiyet sözü aldı.

İkinci Yarıya Hızlı Başlayan Çotanakspor

 55.dakikada Enes Yıldırım’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Okan Dündar, topu ağlara yollayarak 1-0 öne geçirdi.

 Takımı oyunun kontrolü tamamen Çotanaspor’da olan ve 60. Dakikada orta sahada kaybedilen topun ardından rakibin orta şut karışımı olarak yolladığı topu ağlara gitti maç 1-1 oldu.

Ali kağan’ın yerine Emre Dağ, oyuna dâhil oldu.
Sürekli atak yapan Çotanakspor 68. Dakikada Okan’ın savunma arkasına bıraktığı topu Nizam Aytaş’ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı ve Nizam, affetmedi skoru 2-1 oldu. Süleyman’ın yerine giren genç Ziya yakaladığı 2 net pozisyonu değerlendiremedi ve maç Çotanaspor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti .

Maç Sonunda Açıklamalarda Bulunan Teknik Sorumlu Tolga Güzel; Biz Buraya Kesinlikle 3 Puan İçin Geldik ve Aldık Gidiyoruz, Oynanan Oyundan Memnunum,  Hedefe Emin Adımlarla Yürüyoruz.
 Maçın Başından Sonuna Kadar Topla Yüzdesi %65’e Yakın Bizdeydi. Galip Ayrıldık Mutluyuz. Dedi.

Çotanakspor Yöneticisi Furkan Coşkun; Biz Gerçekten İyi Bir Takımız Tolga Hocam İle İyi Bir ivme Kazandık, Bizler Her Zaman Gençlerin Yanındayız, Bugün Galip Geldiğimiz İçin Çok Mutluyuz, Takımımızı Tebrik Ediyorum.

Maç galibiyetin ardından İş adamı Metin Arslan, Genç Çotanakspor oyuncularına  yemek ikramında bulundu.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski