Öğrenciler karacaalide kampında buluştu

Gemlik And.İmam Hatip Lisesinde 4 gün 4 Ayrı Program:

Öğrenciler karacaalide kampında buluştu
Gemlik İlçe Müftülüğünün  'Genç  kardeşim Sensiz Olmaz' projesi kapsamında  Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerinden bir grupla Karacaali Gençlik kampında kahvaltılı tanışma ve eğitim programında biraraya geldiler.
Programda kahvaltının ardından  sahil yürüyüşü,su balonu patlatma,çeşitli spor etkinlikleri ve Gemlik Müftüsü Dr. Reşat Şavlı'nın  öğrencilere yönelik sohbeti gerçekleşti.
  Gençlik ve spor ilçe müdürü Sabri karaman ve gençlik lideri Mihriban Çetin inde katkılarıyla öğrenciler çeşitli aktivitelerle ve yarışmalarla  eğlenceli vakit geçirdiler.Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  hediyeler sunuldu
   Okul Müdürü Ali Bahadır  programın son derece verimli geçtiğini ifade ederek etkinliğin  okul sorumlusu meslek dersleri öğretmeni Cevat Sevimli'ye,İlçe Müftülüğüne,Gençlik ve spor İlçe Müftülüğü ve öğrencilerin ulaşımını sağlayan Gemlik Belediyesine teşekkür ediyoruz 'diye konuştu.

Psikolojik danışman Emine YANIT velilere seminer
30.09.2019 Pazartesi günü okulumuzda uzman psikolojik danışman Emine YANIT hocamızın BAŞARIDA AİLENİN ROLÜ konulu seminer verdi. seminerde aile tutumları, huzurlu aile ortamının başarıya etkisi, ev içindeki aileye düşen sorumluluklar ve okul aile işbirliğinden bahsedildi. ortaokul ve lise velilerimizin katıldığı seminerden biz çok faydalandık okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.


Şehit ve Gazilik Anlatıldı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Personel Kısım Amirliğince  19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda şehitlik ve gaziliğin saygınlığı ve onurunu vurgulayan konferans düzenlendi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gemlik Temsilciliği Başkanı Kadri Tan,Gemlik Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıcakçı ve gazilerinde katıldığı programda duygulu anlar yaşandı. Gazilik ve şehitlikle ilgili sunum ve videoların izlendiği programda kore gazileri de hatıralarını anlattılar.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gemlik Temsilciliği Başkanı Kadri Tan yaptığı konuşmada "topraklarımızın bir daha istila edilmesine, bölünmesine, hürriyet ve bağımsızlığımıza göz dikilmesine ne biz ne de bizden sonraki nesiller hiçbir zaman müsaade etmeyeceklerdir" diyerek "şanlı tarihimizin zaferleri hiçbir zaman unutulmamalıdır. bu program vesilesiyle Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha yad ediyoruz" şeklinde konuştu.

Orhangazi de velilerle Orhangazi de  kahvaltı:
Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu olması nedeniyle 33 öğrencinin Orhangazi'den kayıt yaptırması nedeniyle  Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi rehberlik servisi  farklı bir etkinliğe imza atarak 0rhangazi li velilerle Orhangazi'de düzenlenen bir kahvaltıda buluştu.
Orhangazi'de bulunan öğrenci ve velilerin katıldığı programa okul müdürü Ali Bahadır,Müdür yardımcıları Şuayb Serdaroğlu,Ömer Beki,Rehber öğretmen  Şeyma Yılmaz ve öğretmenler Ayşe Arslan Ekinci,Cemile Varlık ve Sedat Varlık  katıldı.








Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski