Gemlik AK parti teşkilatın'dan aşure ikramı

AK Parti  İlçe Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı. Asım Kocabıyık Çarşı camii meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımına AK Parti Bursa milletvekili Zafer Işık, AK Parti  İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, dönemin eski ilçe başkanları Enver Şahin, Necdet Yılmaz, Yaşar İslam, MHP Gemlik ilçe başkanı Mehmet Emin Öncanbaz ve yönetimi, kadın kolları başkanı ve yönetimi, gençlik kolları ve başkan ve yönetimi,  çok sayıda Meclis üyeleri katıldı.
Aşure dağıtımının ardından konuşan AK Parti  İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, “Asım Kocabıyık Çarşı cami meydanında  halkımızla beraber olalım, aşure dağıtalım istedik. Yoğun bir teveccüh var. Vatandaşlarımız sağ olsunlar bizi burada yalnız bırakmadı. Milletvekilimiz Zafer Işık'da bugün bize eşlik etti. Hepimizin Aşure Günü kutlu olsun. Allah mübarek etsin” dedi.
“ALLAH, BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
Yiğit'in ardından konuşan Bursa milletvekili Zafer Işık, ise “Güzel düşüncelerinden dolayı  İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Muharrem ayının 10´unda Allah hayırlarını kabul etsin. Allah; birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Maddi-manevi katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.









Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski