Gemlik belediyesi kumla köyüne ziyaret

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığıyla beraber Küçük Kumla köyünü ziyaret ederek, yapılan çalışma ve Küçük Kumla’nın ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.
Çalışmada Fen İşleri, Park Bahçeler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü hazır bulundu. Başkan Serintürk, köy muhtarı Kemal Karadeniz’den köy sorunları ile bilgi aldı ve çözümler için birimlere talimat verdi.
Başkan Serintürk: “Kumla ile on köyde çalışmalar devam ediyor”
Küçük Kumla mahalle muhtarı Kemal Karadeniz, “Belediye Başkan Yardımcımız Zeynep Akış Serintürk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye ekiplerimiz yaklaşık bir haftadır burada çalışıyor. Özellikle zeytin zamanı öncesi arazi yollarımızın düzeltilmesi çok önemliydi” dedi.
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ise, zeytin hasat zamanı öncesi köylerin sorunlarını çözme çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederken eskiden belde olan Küçük Kumla köy içinde ekiplerin Muhtar Kemal Karadeniz’in nezaretinde çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Gemlik Belediyesi olarak ilçenin her köşesine hizmeti ulaştırmanın da gururunu yaşadıklarını kaydederken, “Küçük Kumla’da bir takım incelemelerde bulunduk. Eski Belediye binamızı ve Büyükşehir Belediyemizin restore ettiği Kumla hamamını inceledik. Yaklaşık üç aydır ekiplerimiz Gemlik’in on köyünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kumla’da Fen İşleri Müdürlüğümüz, parke taşı ve asfalt yol çalışmalarının yanı sıra park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz ise çevre düzenlemesi, budama çalışmalarını bitirirken, yaklaşan zeytin zamanı öncesi greyder ve eksvatör yardımıyla ise arazi yollarımızın düzeltme çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski