KAYNAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

KAYNAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ


Serkan Kaynar ve Şebnem Kaynar'ın kızları Yağmur ile Enes Alperen, Yalı Davet Tesisleri'nde düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.

Genç çiftin nikâhını Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren kıyarken, nikâh törenine Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Uslu ve Yahya Emrecan Uzunkaya, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Emrah Keskinden, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cihangir Dinç, Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, AK Parti ve CHP ilçe yönetimleri, İYİ Parti Bursa Temsilcisi Halis Çelik, önceki dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ercan Barutçuoğlu, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Zambak, Bursa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Kazım Bulut, gazeteciler Hurşit Topal, Serhat Seferoğlu, Ömer Yılmaz, Tarık Şeker, Merve Yedek ve Yalçın Fındık. 

Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Geç saatlere kadar süren düğünde Yağmur ve Enes Alperen çifti davetlilerle birlikte doyasıya eğlenirken, Kaynar ve Alperen aileleri de misafirleriyle yakından ilgilendi.

Yağmur ve Enes Alperen çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski