Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetiminden Genel Kurul Öncesi Esnaf Ziyaretleri

 


Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ve yönetim kurulu üyeleri, yarın yapılacak olan genel kurul öncesinde esnaf ziyaretlerini hafta sonunda da sürdürdü.

Balıkpazarı ve Demirsubaşı mahalleleri ile İlçe genelinde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Başkan Beki ve beraberindeki heyet, hem destek talebinde bulundu hem de esnafın talep ve sorunlarını dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, oda çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Başkan İsmail Beki, esnafla birebir temasın önemine dikkat çekerek, “Esnafımızla her zaman iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onların görüş ve önerileri bizim yol haritamızdır” ifadelerini kullandı.

Genel kurul öncesinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetiminin ziyaretleri, esnaf tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski