Yılmaz ve Taşar’a Büyük İlgi

 



Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ve Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar Mekân kebapta katıldıkları programda yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştılar.


İşletme de aşçıların büyük bir ustalık ve görsellikle hazırladığı künefe yapımını ilgiyle izleyen Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a çocukların ilgisi de büyük oldu.


Çocuklara hediyeler sunan ve onlarla hatıra fotoğraf çektiren Yılmaz ‘Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz Onlar bizim her şeyimiz. Gemlik’te önümüzdeki 5 yıl da yapacağımız proje ve yatırımlara en çok onlar sevinecek’ diye konuştu.


Mekan işletmecisi Mehmet Büyükoruç’ da Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’ı ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını belirterek ‘Başkanımız bir numaradır. O bizim baş tacımızdır. Ziyaretleriyle mekanımızı şenlendirdiği için kendisine teşekkür ederiz’ diye konuştu.


Canlı müzik, künefe yapımı, çocukların sevgi seli ve vatandaşların yoğun ilgisiyle renkli görüntülere sahne olan program çaylar eşliğinde yapılan sohbetlerle sona erdi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski