Gemlik Giresunlular Derneği’nden Hamsi ve Pancar Etkinliği

 


Gemlik Giresunlular Derneği’nden Hamsi ve pancar etkinliği düzenlendi

  Gemlik Giresunlular Derneği, geleneksel lezzetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Derneğin son etkinliği ise Hamsi ve pancar etkinliği oldu.

  Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi oldu. Etkinliğe katılanlara Hamsi ve pancar çorbası ikram edildi.

Etkinlikte ayrıca şehitler için dualar okundu.

  Etkinliğe Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şükrü Aksu ve Yönetim Kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Emrah Keskinden ve Yönetim kurulu, İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve Yönetim Kurulu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas ve Yönetim Kurulu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Murat Sel ve Yönetim Kurulu, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Cihan Palabıyık ve Yönetim Kurulu, Memleket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Zafer Partisi İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ve Yönetim Kurulu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Özge Yıldız ve Yönetim Kurulu, Hüdapar İlçe Başkanı Kenan Çil ve Yönetim Kurulu, Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Niyazi Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yılmaz, Milli Yol Partisi İl Başkanı Niyazi Yılmaz, Ak parti Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Şamil Yiğit, Refik Yılmaz, Zafer Işık, CHP Belediye Başkanı Aday Adayları Zeynep Akış Serintürk, Şükrü Deviren, Milli Yol Partisi Belediye Başkanı Aday Adayı Berkan Yılmaz, Bağımsız Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Duran, Gemlik Belediyesi Meclis Üyeleri Durmuş Uslu, Dursun Yavuz, Alparslan Eker, Telat Tepe, Sedat Akkuş, Fehmi Aslan, Osman Durdu, Ak Parti Teşkilat Başkanı Kerim Bayoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Müge Eker, Muhtar Adayları Eşref Dinçer Mahallesi Dilber Aktaş, Mehmet Coşkun, Orhan Yıldız, Hamidiye Mahallesi Dilşad Sezer Kaya, Şevki Eker, Mehmet Çiçek, Dr.ziya Kaya Mahallesi Melek Erhan, Emine Şaz, Yeni Mahalle Ayfer Selvi, Kayhan Mahallesi Türkan Saraçoğlu, Demirsubaşı Mahallesi Serpil Erdem de katıldı. 

 Derneğin Başkanı Muhsin Deş, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Deş, “Geleneksel lezzetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Hamsi ve pancar çorbası da bölgemizin en sevilen lezzetlerinden. Bu etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor, herkese afiyet olsun” dedi.











Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski