Kumla’ da Refik Yılmaz’a Büyük İlgi

Kumla’da çoğunluğunu farklı siyasi görüşe mensup kadınların oluşturduğu mahalle sakinleriyle bir araya gelen önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz büyük bir ilgiyle karşılandı.


 

Açık havada düzenlenen istişare toplantısında Kumlalı kadınlar eski Başkan Refik Yılmaz’ın tekrar aday olmasını ve Ak Parti döneminde başlanıp tamamlanmayan proje ve yatırımlarını bitirilmesini, 4,5 seneden beri el atılmayan sorunların çözümünü talep ettiler.

Yaklaşan mahalli seçimlerde Refik Yılmaz’ın Gemlik Belediye Başkanı Adayı olması halinde siyasi görüşlerini bir kenara bırakarak yaşadıkları mahallenin hizmet alması için tecrübeli Başkanı destekleyeceklerini açıkça ifade eden Kumla sakinleri ‘Bizler sizin döneminizde yapılan hizmetleri özledik. Doğalgaz sizin döneminizde geldi hayatımızı kolaylaştırdı, içme suyu hatları asbestli olup kanserojen madde içerirken sağlıklı borularla değiştirildi, tüm sokaklar yeniden parke taşı döşendi, sahilimiz beton yığını iken tekrar kumsala dönüştürüldü, denize bırakılan atık su için kanalizasyon arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçirildi, Gençlerimize halı saha sizin döneminizde yapıldı, Son dönemde bizim halımızı hatırımızı dahi soran olmadı. Sizin tekrar Gemlik Belediye Başkanı olmanızı ve Kumlamızı daha ileri noktaya götürmenizi istiyoruz ’ diye konuştular. 


Önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da daha önce 8 yıl gece- gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatarak ‘Nasip olursa ve siyasi büyüklerimiz de görevi bize tevdi ederlerse sizden alacağımız destekle Gemlik için de Kumla için de yine var gücümüzle çalışacağız. Hayal gibi gözüken ama bizimle gerçek olan Kumla’ya doğal gazı getirmekten Kumla deresinin ıslahının yapılması ve arıtma tesislerinin kurulmasına kadar yaptığımız hizmetlere yenilerini ilave ederek Kumlamızı daha yaşanabilir belde haline getireceğiz’ diye konuştu.


Mevcut belediyenin temeli atıp tamamladığı ve açılışını yaptığı hiçbir hizmetinin olmadığını ifade eden Yılmaz 


‘Bırakın yeni bir yatırım yapmayı bizim dönemimizde başlayan projeleri devam ettirip bitirme becerisini bile gösteremediler, hizmet bizim işimiz” dedi.


Refik Yılmaz kadınlarla söyleşisinden sonra Kumla muhtarı Kazım Ata’yı da ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 


Kumla muhtarı Kazım Ata’ da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Refik Yılmaz’a çıktığı yolda başarılar diledi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski