Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz'dan hız kesmeyen parti çalışmaları

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz: "Parti çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor"

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, parti çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarını sürdüren Yılmaz, kamu kurumları ve kuruluşlarıyla da işbirliği içinde olduklarını vurguladı.

Yılmaz, önceki dönem milletvekili Zafer Işık'ın suni çim saha projesini takip ettiklerini ifade ederek, bu çalışmanın spor camiasına ve Gemlikli vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.



Kaymakam Göç'ten iadei ziyaret

İlçe başkanı Tevfik Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini iletmek için ilçe kaymakamı Hasan Göç iadei ziyaret gerçekleştirdi. Yılmaz, Göç'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.


Muhtarlar ziyarette bulundu

Türkiye Muhtarlar Derneği Teşkilatı da Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Mahallelerde ortaya çıkan sorunların çözüm süreçleriyle ilgili istişarelerde bulundular. Sn. Tevfik Yılmaz, tüm muhtarlara nazik ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür etti.


Yılmaz: "Herkesi kucaklayıcı bir siyaset anlayışımız var"

Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Ak Parti olarak Gemlik'te her kesimle birlikte çalışarak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte ilçemizdeki tüm sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Herkesi kucaklayıcı bir siyaset anlayışımız var. Bu anlayışımızla Gemlik'te birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski