Gemlik'te Mehmet Coşkun Muhtar Adaylığını Açıkladı


Gemlik'in Eşref Dinçer Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Coşkun, 2024 yılında yapılacak muhtarlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.



Coşkun, bölge parkında yaptığı açıklamada, mahallenin sorunlarını çözmek, Gemlik'te en sevilen ve öncü gelen mahalle olması için gerekli adımları atmak, çocukların güvenle hareket edebildiği bir mahalle oluşturmak, insanların huzurlu bir yaşam istedikleri için tercih edecekleri bir mahalle hayatı sunmak fikri ve ideolojisiyle aday olduğunu belirtti.


Coşkun, "Yeni nesile ayak uyduracak, genç, dinamik, mahalleyi çok iyi tanıyan, yeni nesil ve önceki nesil arasındaki iletişimi ve bağı güçlendirecek, insanlarımıza huzurlu ve güvenli bir ortam oluşturacak bir kan değişiminin olması gerektiği düşüncesindeyim" dedi.


Coşkun, Gemlik'te gittikçe yaygınlaşan madde bağımlılığını bütün yetkililerle gerekirse tek tek konuşarak önce mahallesinden sonra bütün ilçeden sıfırlayacaklarını ve mahallesinde huzurun ve güvenin temsilcisi olacaklarını ifade etti.


Coşkun, "Ben sessiz sakin huzur içinde yaşanabilir bir Eşref Dinçer Mahallesi hayal ediyorum. Bu hayallerimin gerçeğe dönüşebilmesi için siz değerli mahalle sakinlerimizden oylarınızı istiyorum. Bir oy bir hayal gerçekleştirir. Gerçekleşen her hayal gelecek nesillere birer armağan olur. Sadece kendimizi değil geleceğimizi de düşünüyorsak; işte ben Mehmet Coşkun adayım. Hep birlikte mahallemize hizmet etmek için buradayım" diye konuştu.


Coşkun'un adaylığı, mahallede yaşayanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.


**Coşkun'un özgeçmişi**


1973 yılında Giresun'da doğan Mehmet Coşkun, 1988 yılında Gemlik'e geldi. 1996 yılında taşındığı Eşref Dinçer Mahallesi'nde 28 yıldır ikamet ediyor.


Gemlik'te çeşitli STK'larda görev alan Coşkun, Gemlik Giresun Dereli Kızıltaş Köyü Birliği kurucularından biri. 6,5 yıl Giresunlular Derneği'nde yöneticilik, 4 yıl Gemlik Çotanaksspor'da yöneticilik, 5 yıl Mevlana Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nde yönetim kurulu üyeliği yaptı.


25 yıldır Gemlik Belediyesi ve Gemlik Adliyesinde görev yapan Coşkun, evli ve 3 çocuk babası.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski