CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Esnafımız zor günler yaşıyor

 CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gemlik esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çeşitli işyerlerini ziyaret eden Bozbey, dükkan sahipleri ile ekonominin durumu hakkında sohbet etti.


Bozbey, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar, hepimizi olduğu gibi esnafımızı da etkiliyor. Kimi günler dükkanını siftah etmeden kapatan dükkan sahipleri, artan elektrik, su, doğalgaz faturaları ile önü alınmayan kira bedelleri nedeniyle zor günler yaşıyor. Enflasyon nedeniyle vatandaşın alım gücü düşerken piyasada artık yeteri kadar para dönmüyor. Halk sıkıntıda, esnaf sıkıntıda ama üç beş maaşlı yandaşların, kara para aklayan internet fenomenlerinin keyfi yerinde. Bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz!" dedi.

Bozbey, esnafın sorunlarına çözüm üretmek için CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde güçlü bir esnaf ve sanatkarlar komisyonu kuracaklarını belirterek, "Esnafımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Esnafımızın yanındayız, esnafımızın sesi olacağız!" ifadelerini kullandı.

Bozbey'e ziyaretlerinde CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu ve başkan yardımcıları eşlik etti.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski