Suit Güzellik Merkezi'nden Lazer Epilasyon Mağduriyeti

 Gemlik'te bulunan Suit Güzellik Merkezi'nde lazer epilasyon yaptıran bir müşteri, yanlış bilgilendirme ve ihmalcilik nedeniyle mağdur edildiğini iddia etti.

Nisa, 2022 aralık ayında merkezden lazer epilasyon için randevu aldığını ve 10 aylık bir program dahilinde 10 seanslık uygulama yaptıracağını söyledi. Seanslar için anlaşmaya gittiğinde kendisine, tüylerinin seanslardan bir gece önce jiletle alınması gerektiği söylendi. Müşteri, bu talimat doğrultusunda 5 seans boyunca tüylerini bir gece öncesinden aldı.

    Nisa, henüz 5. seansına girerken, oradan hizmet alan bir başka müşteriden, tüylerin en az 2-3 gün önceden makinenin görebileceği kadar kısaltılması gerektiğini öğrendi. Bu bilgi üzerine müşteri, seanstan çıkarılarak dışarı alındı.

 Nisa, bu durumu Suit Güzellik Merkezi ile görüştüğünde, kendisine ellerinden bir şey gelmediği söylendi. Müşteri, yanlış bilgilendirme ve ihmalcilik nedeniyle 5 ay boyunca dökülmeleri olmadığını ve lazer epilasyonunun 5 seansının, 5 seans parasının çöpe gittiğini belirterek, mağdur edildiğini söyledi.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski