Köfteci Yusuf'tan Şikayet

 Gemlik ilçesinde bulunan Köfteci Yusuf'un 068 şubesine giden bir müşteri, işletmenin ilgisiz ve alakasız tavırlarından şikayetçi oldu.

Müşteri, Google yorumlarında da benzer şikayetlerin olduğunu belirterek, işletmenin müşteri memnuniyetini önemsemediğini söyledi.

Müşteri, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Çok uzun bir mesafede başka yeme içme yerleri sınırlı olduğu ve tanınmış bir marka olduğu için bu işletmeye girdik. Kapıdan içeriye girdiğimizde kimse bizimle ilgilenmedi. Yüz ifadeleriyle hiçbir personel sipariş almaya gelmedi. Silinmeyen kirli masaları oturmak için çağırdığımızda bile gelmediler. Orada birinin bizimle ilgilenmesini beklerken ayakta duran personele şarj için fiş sorduğumda, burada yok kasaya sorun dedi. Kasadaki sinirli ve hayatından bezmiş halde gördüğüm kasiyere şarj yeri sordum, bana eliyle kapının önündeki fişi gösterip buraya takabilirsiniz ama sorumluluk kabul etmeyiz dedi. Uzun yoldan geldim sizin misafirinizim bu nasıl bir cümle? Şurada masada bir fiş olmaz mı, olmadı diyelim şurada sizin gözetiminizde şarja koyamaz mıyız deyince, sinirli ve bilmiş bir tavırla bizde böyle koyamazsınız dedi, şirket kararıymış. Kesinlikle oradaki personel ve daha sonra gelen sorumlu müşteriden bıkmış, kim giderse ya da bir daha gelmezse kar edeceğimi düşünerek hareket ederek bizi oradan kovmaktan beter etmiştir. İnsan km lerce yemek yerinin dinlenme yerinin sınırlı olduğu yerde bunu düşmanı gelse yapmaz. Daha sonra annem, babam ve eşimi alarak hiçbir şekilde ilgilenilmeyen, içeri girdiğimizde bir hoşgeldin dahi denilmeyen, masaya sipariş dahi alınmayan yerden ayrıldık. Bu kadar ilgisiz bu kadar alakasız bu kadar minnetsiz ve asabi bir personel takımı ile 40 yaşıma geldim karşılaşmadım. Buradaki çalışanlar oradaki yoğunluk bıkmış ve karşısındakilere insan olarak davranmamayı normal karşılar. Belki işletme sahibi ve yönetimi oranın cirosu yüksek diye bir şey demez ama bu firmaya bir daha asla girmeyeceğim. Bunu benim gibi düşünen kaç kişinin olduğunu girin oranın Google yorumlarına bakıp görün. İlgili firma işletme ve işin yoğunluğuna göre gelen müşterilerine davranamaz, bunun bir genel kuralı olmalı. Buradan okunur ya da okunmaz, tüm ziyaretçilerden ve üst yönetimden ricam bir gece 9-12 arası bu işletmeyi bir ziyaret edin ve dışarından nasıl göründüğüne bakın. "Paraya doymuşluk, umursamazlık, bıktık artık gel meyin" demek nedir, orada tam karşılığını görün. Bu bir şikayettir, ister dikkate alırsınız, isterseniz cironuza işinizin çokluğuna bakıp personelini ödüllendirin. Ben bir daha bu firmaya girmeyeceğim."

Gemlik ilçesinde bulunan Köfteci Yusuf'un 068 şubesine giden bir müşteri, işletmenin ilgisiz ve alakasız tavırlarından şikayetçi oldu.

 

 

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski