MNG Kargo'ya Tepkiler Büyüyor

 

Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo, son dönemde yaşanan teslimat sorunları nedeniyle eleştirilerin hedefinde.

Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo, son dönemde yaşanan teslimat sorunları nedeniyle eleştirilerin hedefinde.

Buşra isimli bir müşteri, Gemlik MNG Kargo şubesine verdiği siparişin üç gündür teslim edilemediğini belirterek, "Tüm gün evdeydim, gelen giden yok. Kendi kafalarına göre bulamadığınızı dile getirerek günlerce firmanızda bekletiyorsunuz. En son her zamanki gibi ayağınıza gelip ürünlerimizi biz alıyoruz" dedi.

Mehmet isimli bir müşteri ise iade ettiği ürününün kaybolduğunu belirterek, "MNG Kargo işini yapamıyor. İade kodu ile gönderdiğim ürün kayboldu veya çalındı. 37 gün oldu tazmin formunu göndereli hala ödeme yapılmadı. Müşteri hizmetleri oyalamaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Sinem isimli bir müşteri ise çiçek sepeti üzerinden verdiği siparişinin teslim edilmediğini belirterek, "MNG Kargo çiçek sepetinden vermiş olduğum siparişimi teslim etmemiştir ve herhangi bir bilgi vermediler. Hediye olarak yolladığım ürünü şubeden almamı söylüyorlar! Böyle saçmalık görmedim" dedi.

Esin isimli bir müşteri ise teslimat sorunlarına dikkat çekerek, "Ben aldığım ürünleri gidip şubeden alsaydım hiç internetten sipariş vermezdim. Kalkıp gidip çarşıda alırdım. 1 kere aranmak ne demek? İnsanız lavaboda oluruz, duşta oluruz. O an telefona bakamayacak durumdayız belki. Ama siz bir kere arayıp arandınız mı arandınız diyorsun. Hayatımda gördüğüm en saçma kargo şirketisiniz" ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski