Mesam Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Gemlik'ten Şikayet

 Gemlik'te bulunan Mesam Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nden şikayet eden İpek isimli bir vatandaş, yaptığı paylaşımda klinik hakkındaki olumsuz deneyimlerini anlattı.

İpek, diş çekimi için gittiği klinikte yapılan hatalı işlem nedeniyle 10 gün boyunca iltihaplı şiş bir yüzle gezmek zorunda kaldığını belirtti. Diş sıkması nedeniyle yapılması gereken gece plağı için de 1 hafta süre verildiğini ancak 1 aydan fazla bekletildiğini ifade eden İpek, sonunda gelen plağın dişlerine uymadığını ve 5 hafta boyunca defalarca ölçü alınmasına rağmen sorunun çözülemediğini söyledi.

İpek, daha fazla beklemek istemediği için 5 Eylül'de iptal edip para iadesi istediğini ancak hala beklediğini belirterek, "Telefonlara düzgün cevap verilmiyor, dönüş asla yapılmıyor. Tam bir pişmanlık." dedi.

Mesam Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte İpek'in paylaşımı:

Mesam Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Gemlik'ten şikayetçiyim. Hatalı diş çekimi nedeniyle iltihaplı şiş bir yüzle 10 gün gezmeme neden oldular. Diş sıkması nedeniyle yapılacak gece plağı için 1 hafta süre verilmişti. 1 aydan fazla bekletildim ve sonunda gelen plak ve dişlerim o kadar alakasızdı ki,5 hafta boyunca defalarca ölçü alınıp çıkan sonuç inanılmaz kötü. Daha fazla beklemek istemediğim için 5 eylülde iptal edip para iadesi istedim. Bugün ayın 22si ve hala bekliyorum. Telefonlara düzgün cevap verilmiyor dönüş asla yapılmıyor. Tam bir pişmanlık.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski