Gemlik Otobüsleri Durakta Durmuyor

 Gemlik'te vatandaşlar, özel halk otobüslerinin durakta durmadığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirterek şikayetlerini dile getirdi.

Gemlik'te yaşayan vatandaşlar, özel halk otobüslerinin durakta durmadığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirterek şikayetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, otobüslerin ya erken geçtiğini ya da durakta yolcu olmasına rağmen almadan geçtiğini belirterek, Burulas'tan bu duruma çözüm bulmasını istedi.

İzzet: "Bıktık artık"

Gemlik'te yaşayan İzzet isimli vatandaş, 23 Eylül 2023 tarihinde Kumla Cad 7 numaralı durakta .....otobüsün durağa geldiğini ancak yolcu olmasına rağmen almadan geçtiğini belirterek, "Sayın yetkili biz Gemlik halkı olarak bu Gemlik özel halk otobüs şoförlerinden bıktık. Ya erken geçerler ya duraktan yolcu almadan görmezden gelerek geçip giderler. Burulas olarak sizde hiçbir önlem almıyorsunuz. 23.09.2023 tarihinde Kumla Cad 7 numaralı durakta D2115 saat 08.45'te otobüs durakta yolcu olmasına rağmen almadan transit geçip yoluna devam etmiştir. Artık rica ediyorum. Bunların böyle at koşturmasına müsaade etmeyin. Bıktık biz artık bunların bu sorumsuzluklarından yeter. Bu yüzden işlerimize geç kalır olduk. Artık bunlardan sıkıldık, lütfen buna artık çözüm bulun. Çözüm istiyoruz." dedi.

Hasan: "Mahkemeye vereceğim"

Hasan isimli vatandaş ise ... ..otobüsün saat 10.30'da Gemlik'ten kalktığını ancak durakta durmadığını belirterek, "Saat 10.30'da olan Gemlik aracı durakta hiç sallamadan kimseyi almadan gidiyor. Durakta durmak yok, yolcu almak zorunda. Durakta durmadan yolcu olduğu halde sallamadan geçti. Bu aracı kullanan kişiye gereğinin yapılmasını istiyorum. Eğer yapılmadığı takdirde şoföre mahkeme üzerinden dava edeceğim. Mecburen duraklarda durup yolcu olup olmadığını kontrol etmek zorunda. Gereğinin yapılmasını arz ederim." dedi.

Huseyin: "Gözümün içine baka baka gidiyor"

Huseyin isimli vatandaş ise 22 Eylül 2023 tarihinde Bursa'ya giden son otobüsün Gemlik durağından sonra Onur Market'in oradaki durakta el ettiği halde durmadığını belirterek, "22.9.2023 saat 23.40'ta Bursa'ya son otobüs olan arabanın şoförü, Gemlik durağından sonra ki Onur Market ®'in orada ki durakta el ettiğim halde durmadı. Beni gördüğü halde durmuyor. Böyle saygısızları, ne diye şoför yapıyorsunuz? Gözümün içine baka baka gidiyor." dedi.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski