Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı, Giresun Derneğini Ziyaret Etti

 Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Teyfik Yılmaz, Giresun Derneğini ziyaret etti. Ziyarette, dernek faaliyetleri ve gençlerle ilgili konular ele alındı.

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Teyfik Yılmaz, Giresun Derneğini ziyaret etti. Ziyarette, dernek faaliyetleri ve gençlerle ilgili konular ele alındı.


Yılmaz, dernek başkanı Muhsin Deş'e yeni görevinde başarılar diledi ve dernek çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Deş ise, Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, dernek olarak her zaman işbirliğine açık olduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında Ak Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Musa Sağır da hazır bulundu. Sağır, gençlerin sıkıntıları ve sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, dernek ile birlikte gençlere yönelik çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Ziyaret sonunda, dernek yönetimi ve gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Giresun Derneği Başkanı Deş:

"Giresun'umuzun gençleri bizim geleceğimizdir. Onların iyiliği için elimizden geleni yapacağız. Gemlik'te uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan gençleri korumak için mücadele edeceğiz."

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yılmaz:

"Giresun Derneği ile birlikte Gemlik'te gençlere yönelik güzel çalışmalar yapacağız. Gençlerin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız."

Ak Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Sağır:

"Gençler bizim geleceğimizdir. Onların iyiliği için elimizden geleni yapacağız. Giresun Derneği ile birlikte gençlere yönelik projeler geliştireceğiz."

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski