Emir Mesleki Eğitim Merkezinden Servis Aracı Şoförlerine Uyarı

 **Emir Mesleki Eğitim Merkezinden Servis Aracı Şoförlerine Uyarı:**



Emir Mesleki Eğitim Merkezi, servis aracı şoförü seviye 3 belgesi olmayan sürücülerin trafikte çevirme işleminde cezayı işlem görebileceği konusunda uyarıda bulundu.


Merkezden yapılan açıklamada, "Servis aracı şoförü seviye 3 belgesi, servis aracı kullanabilmek için gerekli olan bir belgedir. Bu belgeye sahip olmayan sürücüler, trafikte çevirme işleminde cezayı işlem görebilir. Bu nedenle, servis aracı kullanan sürücülerin bu belgeye sahip olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir" denildi.


**Trafik Polisinden Servis Araçlarına Denetim:**


Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir içi minibüslere denetimler yapıldı. Denetim sırasında durdurulan minibüslerin şoförlerinin genel kontrolleri dışında psikoteknik ve servis aracı şöförü seviye 3 belgeleri olup olmadığına bakılarak yolcu sayıları kontrol edildi.


Sabah saatlerinde düzenlenen uygulama da trafik polisleri evrakı eksik olan şoförlere idari para cezası kesti.


**Trafik Polisleri: "Evrakları Eksik Olan Şoförlere Ceza Kesiyoruz"**


Trafik polisleri, servis aracı sürücülerine yönelik denetimlerin devam edeceğini belirterek, "Evrakları eksik olan şoförlere ceza kesiyoruz. Bu denetimler, trafik güvenliğini sağlamak için yapılıyor" dedi.


Servis aracı sürücüleri ise denetimlerden memnun olduklarını belirterek, "Bu denetimler, trafik güvenliğini sağlıyor. Biz de bu denetimlerden memnunuz" dedi.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski