Cumhur Aydın istifa et




 Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği: "Gemlik Spora yeterince yardım yapıldı"


Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Birliğin açıklamasında, Gemlik Spor'a 2020-2023 yılları arasında yardım yapıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Aydın'ın başarısızlıklarını başka kurumlar üzerinden kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Bir kere şunu önemle belirtmek isteriz ki Gemlik Spor Kulübü hepimizin ortak değeridir. Her dönem gereken katkıyı hem amatör spor kulüpleri birliği hem de Gemlik Belediyesi olarak sağladık, bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.


Gelelim Gemlik Spora yapılan yardımlara, 2020 yılında bir kısmı müteahhitlerden ve bir kısmı Gemlik Belediyemizden olmak üzere toplamda 30.000,00 TL nakdi yardım, 2021 yılında Gemlik Belediyesinin Kulüpler Birliğine aktarmış olduğu ve tüm takımların faydalanacağı nakdi yardımdan, Gemlik Spor, Süper Amatörde final grubuna kaldığında, kulüpler birliğine üye olan bütün takımların imzasıyla 150.000,00 TL nakdi yardım almıştır. Yine aynı yıl (2021) 8 (sekiz) takımın katıldığı. Merhum Özgür Aksoy Futbol turnuvasında katılımcı bütün takımların alt yapı faaliyetlerinde kullanılmak üzere yine Gemlik Belediyemizden kulüpler birliği hesabına aktarılmış olan 38.000,00 TL Gemlik Spora verilmiştir. Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliğine tahsis edilen 6 (altı) işletmeden birisi olan, Gemlik Belediyesi Kapalı Otoparkı 2023 Ocak ayına kadar (yeni yönetim oluşana kadar) tüm gelirler geçmiş yönetim tarafından Gemlik Spor yararına harcadıklarını beyan etmişlerdir. 2021 yılı içerisinde bütün spor kulüplerine olduğu gibi Gemlik Belediyesi tarafından Gemlik Spor'ada malzeme ve servis desteği sağlanmıştır.


2022 sezonu bütün spor kulüplerine olduğu gibi Gemlik Spor'ada Türkiye Futbol Federasyonuna yatırılacak olan lisans aktarma bedeli olarak 25.000,00 TL nakdi yardım yapılmıştır. Yıl 2023 Gemlik Belediyesi ve Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği ortak malzeme yardımı yapılmıştır. Gemlik spora ait geçmiş dönem spor malzemesi borçlanı olarak nakdi yardım, servis borcu, sporcu borcu olarak birde Süper amatörden takım alacağız diye 30.000,00 TL nakdi yardım yapılmıştır. 2023 yılı Ocak ayı ve Temmuz ayına kadar Gemlik Spara toplam 208.000,00 TL ayni ve nakdi yardım yapılmıştır.


Bütün bu yardımlar ortadayken Gemlik Belediyesi ve kurumlardan yardım alamadım diyerek açıklama yapmak kendi başarısızlıklarınızı başka kurumlar üzerinden kapatmaya çalışmaktan başka bir şey değildir. Bu yapılanlar doğrultusunda 7 yıldır başkanlığını yaptığınız Gemlik Sporumuzu Bal Liginden alıp bugün sahaya takım çıkaramaz hale getirdiniz, dolayısıyla size yakışan başarısızlığınızı kabul edip istifa etmenizdir.


Gemlik Spor hepimizin ortak değeridir, bizler Gemlik Spor için ne yapılması gerekiyorsa yukarıda belirttiğimiz gibi yaptık, imkânlar dahilinde elimizi taşın altına koyarken biran olsun bile düşünmedik ve bu yardımları da yapmaya devam edeceğiz.


Takdir Gemlik halkının ve spor kamuoyunundur."

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski