Ümit Özdağ, Gemlik'teki Esnafları Ziyaret Etti

 

Ümit Özdağ, Bursa Gemlik'teki Esnafları Ziyaret Etti"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa programı kapsamında Gemlik'te esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretinde Gemlikli esnaflarla bir araya gelen Özdağ, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.


Gemlik ilçesinde bulunan farklı işletmelere ziyaretler gerçekleştiren Özdağ'a, Bursa milletvekili adayları; Cezmi Polat, Mahmut Kara, Ertuğrul Kara, Bayram Kazancı, Okan Özdemir, Sevinç Muhammet, İl Başkanı Cihat Gazi, Gemlik Zafer Partisi İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, Siyasi İşler Başkanı Mehmet Ali Sulhan ve teşkilat üyeleri eşlik etti.


Esnaf ziyareti sırasında konuşan Özdağ, Türkiye'deki ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Özdağ, "Bizim amacımız Türkiye'yi yönetmek, Türk milletinin refah düzeyini yükseltmek ve ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşımaktır. Biz Zafer Partisi olarak bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözümler sunacağız" dedi.


Ziyarette ayrıca Gemlikli esnaflar, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyete ilgi göstererek taleplerini iletti. Özdağ da bu talepleri not alarak, daha sonra değerlendireceklerini belirtti.

Ümit Özdağ, Bursa Gemlik'teki Esnafları Ziyaret Etti"


1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. helal olsun başkana.
    Sürekli olarak hareket halinde ilerliyor
    Durmaz, yorulmaz bir adam.
    Seviliyorsun Başkan.


    Sohbet Odaları

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski