İznikspor, Burgazspor'u 3-1 mağlup ederek play-off'lara yükseldi!

 

İznikspor, Burgazspor'u 3-1 mağlup ederek play-off'lara yükseldi!

Süper Amatör play-off baraj maçında İznikspor ile Burgazspor karşı karşıya geldi. Maçta İznikspor'un oyuncusu Erhan Şahin, 25. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımı uzun süre 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Ancak İznikspor, hırslı ve istekli oyunuyla rakibine üstünlük sağlamayı başardı.


Yunus Boyrat'ın 42. dakikada attığı golle İznikspor öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da iyi başlayan İznikspor, Yunus Boyrat'ın 68. dakikada kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Burgazspor'un tek golü ise 72. dakikada Erkan Demir'den geldi.


Ancak İznikspor, özellikle Yunus Boyrat'ın futbol şovuyla adeta sahneye damgasını vurdu. Yunus, mücadeleyi bir kez daha kendisinin imzasını taşıyan golle 3-1'e getirdi. Maçın sonucu da bu skorla belirlendi.


Bu sonuçla İznikspor, sezonu Mustafakemalpaşaspor Belediye'nin ardından ikinci sırada tamamladı. Bölgesel Amatör Lige yükselmek için Doğugücüspor ile play-aut maçı oynama hakkını kazandı. İznikspor'un 3. golünü Ömer Furkan Kesikbaş kaydederken, Burgazspor'un tek golünü ise Erkan Demir attı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski