Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonu

 


Gemlik Kumsaz bölgesinde  gerçekleştirilen operasyonda, polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir adrese baskın düzenledi. D.M.D isimli şahsın evinde yapılan aramada, uyuşturucu üretimi için kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.


Polis ekipleri, evde bulunan 54 kök Hint keneviri bitkisi, fanlar, klimalar, nemlendirme tankları ve pompalar, termostatlar, saksılar ve özel ışıklandırma düzenekleri gibi malzemelerin uyuşturucu üretiminde kullanıldığından şüphelendi. Bunun yanı sıra, evde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 7 adet 7.65 mm çapında fişek de ele geçirildi.


D.M.D adlı şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu üretimi ve satışı ile mücadele kapsamında yürütülen bu operasyon, halkın güvenliği için büyük önem taşıyor. Emniyet yetkilileri, operasyonların titizlikle sürdürüleceği ve uyuşturucu suçlarının önlenmesi için çalışmaların devam edeceğini vurguluyorlar.



1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Denizli Ceza Avukatı, uyuşturucu suçlarıyla ilgili açılacak ceza davalarında sanıkların haklarını savunan ve müdafaa eden avukatlardır. Bu avukatlar, müvekkillerinin savunmalarında hukuki süreçlerin takip edilmesi, delil toplama ve sunma işlemlerinin yapılması gibi tüm adımları titizlikle takip ederler. Uyuşturucu suçlarıyla ilgili ceza davaları oldukça ciddi suçlamalar içerdiğinden, bu tür davaları üstlenen avukatlar da oldukça uzman kişilerdir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski