Oktay Kahveci Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

Gemlikli Diş Hekimi ve AK Parti Eski İlçe Başkanı Oktay Kahveci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan Oktay Kahveci, geçtiğimiz gece hayatını kaybetti. 1959 yılında Giresun'da doğan Kahveci, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamladı ve ardından mesleği için Gemlik'te kendi ilk muayenehanesini açtı.


Kahveci, mesleği dışında siyasi kariyerine de atıldı ve AK Parti'de aktif bir rol üstlendi. İl genel meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Kahveci, Bursa ve Gemlik'in önde gelen diş hekimleri arasında yer aldı.


Geçtiğimiz gece rahatsızlanan Kahveci, kaldırıldığı hastanede maalesef hayatını kaybetti. Kahveci için bugün düzenlenen cenaze törenine Bursa Valisi Yakup Canbolat, Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Yıldırım Kaymakamı Dr. Metin Esen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ve birçok siyasetçi, iş ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.


Kahveci, Gemlik Asım Kocabıyık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gemlik eski mezarlığına defnedildi. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski