"CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, Seçim Öncesi Sokak Çalışmalarına Devam Ediyor"

 CHP'nin Gemlik İlçe Başkanlığı'nın seçim çalışmaları hakkında haber paylaşacağım. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi sokak çalışmalarına devam eden CHP'liler, her gün Gemlik'in farklı bir mahallesinde çalışma yapıyor. Kalabalık bir gönüllü grubu ile hareket eden CHP'liler, Kemal Kılıçdaroğlu için Gemliklilerden oy istiyor.


Geçtiğimiz hafta seçim çalışmalarını başlatan CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, saha çalışması ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Planlanan mahallelerde, cadde ve sokaklarda esnafa hayırlı işler dileyen CHP'liler, görüştükleri vatandaşlara Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nın özellikle ekonomi, gençler ve emekliler hakkındaki projelerini anlatıyor.


Orhangazi Caddesi'nde saha çalışması yapan CHP'liler, cadde ve ara sokaklar boyunca dükkânları ziyaret ettiler. Destek sözü veren Gemliklilere teşekkür eden CHP'liler, kararsız ya da farklı adaya oy vermeyi düşünen seçmenlere ise ülkenin içinde bulunduğu pahalılık ve enflasyonla mücadele hakkında yapacaklarını anlattılar.


CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, “Bu gün 1 simit, 1 ekmekten daha pahalı hale geldi. Kıyma, tavuk, balık vatandaşlarımız için ulaşılamaz oldu. Gemlik’te ev kiraları ortalama beş bin lira. Bu, Türkiye’nin içinde bulunduğu kötü yönetimin sonucudur” diyerek seçmenlerin dikkatini çekti. Aksu, “Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin sahip olduğu zenginliğin, bizden toplanan vergilerin kimlere, nasıl aktarıldığını, devlet kaynaklarının beşli çeteler tarafından nasıl talan edildiğini dile getiriyor. Biz Millet İttifakı olarak halkımızın sahip olduğu zenginliği halkımızla paylaşacağız. Enflasyon düşecek, pahalılık bitecek, ülkemizde bütün çocuklar sağlıklı beslenecek” şeklinde konuştu.


CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, seçimlere hazırlık kapsamında çalışmalarına devam ediyor ve Gemlik halkına partilerinin vaatlerini iletmek için saha çalışmaları yürütüyor.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski