Yusuf Yumru, Seçim Çalışmaları İsraf



 Arama kurtarma ekipleri, son zamanlarda gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra MAG-DER dernek başkanı Yusuf Yumru'nun yaptığı açıklamalarla da gündemde. Yumru, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları adı altında insanların buluşmasının gereksiz olduğunu belirtti.

Yumru'nun açıklamasında, "Seçilmek için buluşulmasın, kahvaltılarda, iftar sofralarında uzak durulsun. Gereksiz masraflardan insanlarla buluşmak için ayağınıza çağırmayın. İnsanları siz gezin kapı kapı" ifadeleri kullanıldı.


Ayrıca, binlerce insanın çoluk çocuk çadırlarda yaşadığı bir dönemde israfın önlenmesi gerektiği de vurgulandı. "Ne gereği var illaki yedirip içirecekseniz afet bölgesinde ki insanlarımızı yedirip içirin incitmeden" diyen Yumru, insanların acil ihtiyaçlarının karşılanması ve gereksiz harcamalardan kaçınılması gerektiğini belirtti.



Yaşanan bu gelişmeler, seçim atmosferinin yanı sıra afet bölgelerinde yaşayan insanların koşullarının da ele alınması gerektiği konusunda toplumsal farkındalığın artmasına yardımcı olabilir. 


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski