"Gemlik Belediyespor, Ankara'daki Modern Pentatlon Yarışlarından Madalyalarla Döndü"

 


Gemlik Belediyespor, 24-26 Mart tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Şampiyonası ve Ulusal Sıralama Yarışları'na katıldı. Yedi sporcuyla yarışlara katılan Gemlik Belediyespor, U11 kızlar kategorisinde yarışan Serra Akyapak'ın birinci, U13 kızlar kategorisinde yarışan Elif Duman'ın ise ikinci olmasıyla iki kategoride madalya kazandı.


Gemlik Belediyespor Modern Pentlatlon antrenörü Hakan Sarıgül, Ankara'daki yarışlarda alınan derecelerle ilgili olarak, Gemlik'e madalyalarla dönmekten gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca, 5-6 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenecek yarışlara daha sıkı çalışarak, milli takıma daha fazla sporcu göndermek için çaba sarf edeceklerini söyledi.


Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu da, sporcularının her müsabakada başarıyla döndüğünü ifade etti ve modern pentatlonun zor bir spor dalı olduğunu vurguladı. Başkan Uslu, önümüzdeki Mayıs ayındaki yarışlara daha sıkı hazırlanacaklarını ve daha fazla sporcuyla milli takıma gitmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Son olarak, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın desteği için teşekkür etti.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski