Gemlik Eğitim-Bir Sen, Gemlik Özel Atakent Tıp Merkezi ile indirim anlaşması imzaladı.

 Eğitim-Bir Sen Gemlik Temsilciliği,geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Gemlik Özel Atakent Tıp Merkezi ile üyeleri ve birinci dereceden yakınlarını kapsayan  indirim anlaşması imzaladı.


   Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilci  Halil Gemici ve Hastanenin Genel Müdür Yardımcısı Özkan Geçkin'in imzaladığı sözleşmeye göre Eğitim Bir Sen üyeleri ve 1.dereceden yakınları Atakent Tıp Merkezinden %15 oranında indimden faydalanacaklar.
Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilci  Halil Gemici sözleşme imza töreninde yaptığı açıklamada  “Üyelerimizin menfaatlerine olacak  ilçemizin saygın firmalarıyla  indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Bugün de sosyal bir sorumluluk içerisinde Atakent Tıp Merkezi ile yaptığımız sözleşme ile   üyelerimizin kaliteli sağlık hizmetini daha uyguna almasını amaçladık.. İlçemizde yeni bir anlayışla açılan Atakent Tıp Merkezi  ile yaptığımız bu anlaşmanın Üyelerimize  ve Gemlik'imize Bölgemize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu

 Atakent Tıp Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Özkan Geçkinde yaptığı açıklamada  Gemlik'teki Eğitim Bir Sen üyelerine hizmet vermekten, hastanemizde en gelişmiş cihazlar ve  en iyi hekimleri ile siz değerli sendika mensuplarına hizmet sunmaktan, şahsım ve kurumum adına büyük memnuniyet duyduk. Gemlik Eğitim Bir-Sen yöneticilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Anlaşma törenine  Eğitim Bir Sen Yönetim kurulu üyeleri de katıldı.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski