Gemlik AİHL'de Mezunlar Buluşması

Mimarlık,Hukuk,Mühendislik ve ilahiyat  gibi pek çok bölüm öğrencisi mezun oldukları okulda buluştular
Gemlik AİHL'de Mezunlar Buluşması

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda okuldan yakın dönemlerde mezun olmuş ve çeşitli üniversitelerde okuyan veya iş hayatına atılmış mezunlarla şuan okuyan öğrenciler buluşması gerçekleştirildi.
  Okulun konferans salonunda gerçekleşen buluşmaya 22 mezun katıldı. Okul rehber öğretmeni Şeyma Yılmaz ve Biyoloji öğretmeni Ayşe Arslan Ekinci ile Meslek dersleri öğretmeni Suat Usta tarafından organize edilen programda mezun öğrenciler  salonda tek tek konuşarak lise hayatları hakkında hatıralarını anlatıp  üniversite ve  bölümleri hakkında öğrencilere bilgiler sundular.
Mezunların lise yıllarını anlatırken duygulu anlar yaşandığı program öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
   İmam Hatip Lisesi mezunu olmanın taşıdığı anlam ve önem hakkında da konuşan mezunlar  'Bir zamanlar bizde sizler gibi bu sıralardaydık. Şimdi her birimiz çeşitli üniversitelerde okumaktayız Sizlerde planlı ve programlı çalışmanız halinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz' diye konuştular. 
Okul rehber öğretmeni Şeyma Yılmaz şuanki öğrencilerimiz  kendi okullarından mimarlık,hukuk,mühendislik gibi fakültelerde okuyan mezunları görmeleri onlarında böylesi bölümleri kazanabileceklerine yönelik güzel bir motive olduğunu ifade ederek programa katılan ve emek veren herkese teşekkür etti.
    Program 2017 mezunu Batuhan İnçeli'nin klarnet dinletisi ile sona erdi. 






Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski