Körfez Spor hanesine 3 puan yazdı

.Amatör Küme 3.Grupta   mücadele eden Gemlik Körfezspor, kendi evinde ikinci yarının ilk karşılaşmasında Tepecik Gençlik Spor’u ağarlamak üzere, Gemlik suni çim sahada cezalı oyuncuları ile tam kadro olarak galibiyet parolası ile maça hazırlandı.  Maç saati forma sponsoru olan DAİKİN Doğan Mühendislik formaları ile sahaya çıktı.

Maçın başlama düdüğüne çok az bir zaman kalmasına rağmen rakibin sahaya gelmemesi üzerine oyuncular ısınmalarına ara verdi ve hakemin başlama düdüğü için sahaya çıkmasını bekledi maç başlama saati 15:00 ı gösterdiğinde hakem sahaya çıkarak gerekli kontrollerini yaptı ve rakibin sahaya çıkmaması sebebi ile Gemlik Körfezspor’u 3-0 hükmen galip ilan ederek 3 puanı Gemlik Körfezspor hanesine yazdırdı.

Sahanın ve havanın futbol oynamaya elverişli olduğunu gören oyuncular kendi aralarında 45 dk maç yaparak ter atmadan sahadan ayrılmadı.

Üç puanı hanesine yazdıran Gemlik Körfezspor  başkanı Ömer Bayrak ayrıca bu sezon kendilerine destek olan yöneticilerine ve forma sponsorları olan  DAİKİN  Doğan Mühendislik Mesut Doğan’a ayrıca teşekkür etti.

Not: Haber içinde google reklamları tıklarsanız bizlere kazanç sağlar. Şimdiden desteğiniz için teşekkürüz ederiz.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski