ÇOTANAKSPOR SON SÜRAT (4-2)

 

     Bursa 1. Amatör  Lig 5. Grubunda Süper lig  hesapları yapan Çotanakspor, evinde Erikligücü Gençlikspor’u 4-2 gibi net bir skorla mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.
     İlk yarım saatlik bölümde her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken, Çotanakspor, 30.dakikada Onur’un pasıyla ile Alperen’in harika bir vuruş yaparak attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla kapandı.

    İkinci yarıya geride olmasına rağmen istekli başlayan Erikligücü Gençlikspor, geliştirdiği ataklarda aradığı beraberlik golünü bulamadı.
    Karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, 48.dakikada Ali’n penaltıdan attığı golle Çotanakspor, durumu 2-0 yaptı.
    Erikligücü Gençlikspor, 60. dakikada Sina’n kendi kalesine attığı golle Çotanakspor durumu 3-0 yaptı.
   80.dakikada Erikligücü Gençlikspor’un hızlı atağında İsmail, topu ağlarla buluşturarak maçın durumu 3-1  oldu.
   90+2.dakikada ani gelişen Erikligücü Gençlikspor  atağında  İsmail Koç, Ali Can  kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturarak takımının ikinci ve kendinin ikinci golünü atarak durum 3-2 oldu.
   Golün ardından Mutlu, ile atak yapan  Çotanakspor,  90+3  golün cevabini  Mutlu Karaağaç,  kafayla attığı golle 4-2 öne geçti ve devre bu sonuçla kapandı.
    Maçın ardından  açıklama yapan Çotanakspor’un Teknik sorumlu hocası Cem Uçar,  Gerçekten kalitemize yakışır düzeyde çok iyi bir futbol oynadığımız bu yarıda girdiğimiz sayısız gol fırsatından yararlanamadık. Ancak oynadığımız mükemmele yakın oyun bizleri mutlu etti.
   İnşallah önümüz de ki haftalarda skor anlamında da daha üretken olacağız. Yukarıya oynama konusunda bu üç puan çok önemliydi. Her hafta üzerine koyarak Süper lig amatör  hedefimize adım adım ilerleyeceğiz.
   Oyuncularımıza ve bize destek olan Gemlik futbolsever halkımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi ki hedefimiz önümüzde ki hafta grubun Panayırspor deplasmanda yenmek olacak. Oyuncularımıza güveniyoruz ve inşallah kazanacağız” dedi.
Not: Haber içinde google reklamları tıklarsanız bizlere kazanç sağlar. Şimdiden desteğiniz için teşekkürüz ederiz.









.....
 

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski