AK Parti Teşkilatı Muhtar Derneğin bir araya geldi

AK Parti  Teşkilatı Gemlik  ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, muhtarın istek ve şikayetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Muhtarlık derneğinde bir araya geldiler. 

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Gemlik'in mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek talep ve görüşlerini dinledi. Toplantıda konuşma yapan Yiğit, her zaman milletin içinde olan bir parti olduklarını vurgulayarak, "Bu toplantıya iştirak ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum, muhtarlar bizim için çok önemli Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi muhtarlarımızı üzerseniz bizi üzersiniz. Muhtarlar demokraside kılcal damar görevi yapıyor. Muhtarların derdi, bizim derdimizdir." dedi.

Muhtarların şikayet ve sorunlarını dinleyip sorularını yanıtlayan İlçe başkanı Yiğit, muhtarlarla talepler noktasında istişarelerde bulunarak her türlü sorunla ilgili kendisine ulaşılabileceğini ve iletilen sorunları not alarak en kısa sürede bu sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini muhtarlara bilgi verileceğini kaydetti. Düzenlenen toplantıda AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, AK Parti ilçe teşkilatı, Gemlik belediye İlçe Meclis Üyeleri.  Fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.






Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski