Gemlikli sanatçı Burak, Beyazıt Öztürk'ü seçti

Yapımcılığı ve sunuculuğu Acun Ilıcalının yaptığı TV 8’de Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanan ‘O Ses Türkiye” programına yarışmacı olarak katılan Gemlikli Burak Eğrikavuk, gösterdiği performansıyla 3 jüri üyesini kendisine döndürmeyi başardı.
Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz’un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye programının 10 Kasım 2019 Pazar günü yayınlanan bölümüne katılan Burak Eğrikavuk, sözlerini Kenan Doğulu ve Bestesini Kenan - Ozan Doğulu’nun yaptığı “Ex Aşkım” adlı parçayı seslendirdi. Eğrikavuk performansıyla Seda Sayan dışında 3 jüri üyesi döndürmeyi başardı. Eğrikavuk, Beyazıt Öztürk ile O Ses Türkiye’deki yoluna devam etmek istediğini söyleyerek, Beyaz’ı tercih etti.
34 yaşında olduğunu söyleyen Burak Eğrikavuk, bir şirkette yönetici olarak çalıştığını yaz aylarında orkestrasıyla birlikte Bursa ve Gemlik’te müzik yaptıklarını anlattı.
Burak Eğrikavuk, programa annesi Esen, babası Nihat ile kayın validesi ve arkadaşıyla birlikte katıldı.
Jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı programda Eğrikavuk ailesiyle de hoş sohbet ettiler. Gemlikli Burak Eğrikavuk, O Ses Türkiye’deki yoluna aynı havayı soluduklarını belirterek, Gemlik Lisesi mezunu Beyazıt Öztürk ile devam edeceğini söyleyerek Beyaz'ı tercih etti.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski