SOSYAL KONUTLAR’DA TAKAS NOTER HUZURUNDA GERÇEKLEŞTİ

Sosyal Konutlar’da takas noter huzurunda gerçekleşti
Hak sahiplerinin takas başvurusu noter huzurunda çekilen kura ile tamamlandı.
Gemlik Belediyesi tarafından yapımı süren Sosyal Konutlar’ın üç, beş ve yedinci etaplarındaki hak sahipleri,  dairelerini iki ve dördüncü etaplardaki yapımı tamamlanan dairelerle takas etmek için kuraya katıldı. Tamamlanan etaplardaki dairelere takas için birden fazla kişinin başvurması nedeniyle kura uygulamasına gidildi.
Kura çekimini Gemlik 1. Noteri Başkatibi Aygün Alınak gerçekleştirirken Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, encümen üyeleri ve daire müdürleri de kurada hazır bulundu.
Kurada yapımı devam eden etaplardaki dairelere karşılık İkinci Etap I Blok 9 No’lu, G Blok 10 No’lu, I Blok 12 No’lu, C Blok 20 No’lu ve Dördüncü Etap A Blok 12 No’lu dairelerin yeni sahipleri belirlendi.
“Hak sahiplerimiz bilgilendiriliyor”
Kura işleminin diğer hak sahiplerini etkilemeyeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, yapımı devam eden etaplardaki hak sahiplerine bitmiş dairelerden takas etme hakkı tanındığını hatırlatarak “isteyen hak sahiplerimize bitmiş dairelerle takas hakkı sunmuştuk. Bir daireye birden fazla kişi başvurduğu için noter huzurunda kura çektik. Yedek ya da boşta kalan hak sahipleri de mağduriyet yaşamayacaklar. Onlar da isterlerse iki ve dördüncü bloklarda bitmiş dairelere başvuru gerçekleştirebilirler. Biz Gemlik Belediyesi olarak hak sahiplerimizi düzenli olarak bilgilendiriyor ve herhangi bir kayıp yaşamamalarına özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski