Köylerin sorunlarını belediye çözüyor

Köylerin sorunlarını belediye çözüyor

Gemlik Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan ve Büyükşehir Kanunu ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerin sorunlarını çözmeye devam ediyor.
Ekiplerin son durağı Yeniköy oldu. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlıklar müdürlükleri ekipleri sorunları yerinde tespit ederken, çalışmalara ise hemen başlandı.
Arazi yolları hasattan önce yapılacak
Köylerde yapılan çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Gemlik Belediyesinin eskiden köy statüsünde olan mahallelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini kaydederken vatandaşların ise bundan memnuniyet duyduklarını belirtti. Yaklaşan zeytin hasat zamanı öncesi Gemlik ve civarı köylerde bulunan arazi yollarının düzeltilmesinin çiftçilerin ulaşım konusunda elini rahatlatacağını da dile getiren Serintürk, “Muhtarımız Murat Baransel nezaretinde ekiplerimiz çalışmalara başlayacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise parke taşı çalışması için gerekli notlarını alırken   Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise yollarda sarkan ağaç dalları ve çeşitli yerdeki otları temizlemek için çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski