Büyük Birlik Partisin'den AK Parti'ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz ve beraberindeki heyet AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’i ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz ve teşkilatı, Ak parti İlçe Teşkilatı’na misafir oldu. Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’in ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye Büyük Birlik Partisi  İlçe Başkanı Dursun Yavuz, Büyük Birlik Partisi  eski belediye başkan adayı Hacı Ömer Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yaklaşık 2 saat sohbet havasında gerçekleşen görüşmede karşılıklı birlik mesajları verildi. Yiğit’in ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Gemlik İlçe Başkanı 
Mehmet Şamil Yiğit, Hepimiz tek damar üzeri aynı davaya, aynı ülküye bağlı insanlarız. Yıllar öncesinden merhum Lider Muhsin Yazıcıoğlu aslında bugünlere işaret ederek partinizin ismine ‘Büyük Birlik’ ismini vermiş. Bu isim Cumhur ittifakının kuruluş felsefesi ile aynı doğrultudadır ve taraflar arası küçük farklılıklar olsa dahi vatan, millet, bayrak için birlik gerçekleşmiştir. Biz de bu birlik ruhuna uygun hareket edeceğiz. Gönülden gönüle yol vardır derler. Bizim de görevimiz o yolu ıssız bırakmamak, dostlarımızla kucaklaşmak. Sizlerin de desteğiyle bu birlik ruhunu hep beraber toplumun her köşesine yayacağız.’’ diye konuştu.

Hacı Ömer Yavuz, Şamil kardeşimizin yeni görevinde başarılar diliyorum,  Cumhur İttifakı olarak Şamil, başkana her zaman desteğimizi  ve birlik  beraber bir şekilde uyumlu istişarelerde bulunacağız, Mehmet Şamil Yiğit’e yeni görevinde başarılar diliyorum ve Ak parti teşkilatına bizleri ağırladığı için memnuniyet duydum dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz, Cumhur İttifakının Gemlik ayağının süreceğine inandıklarına değinerek bizleri ağırlayan Ak parti ilçe başkanı M. Şamil Yiğit’e ve teşkilatına teşekkür ederek  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşma sonrası Dursun Yavuz , Büyük birlik yazılı ismin olduğu Çiçek hediye etti. BBP Gemlik eski belediye başkan adayı Hacı Ömer Yavuz,  ise BBP'nin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun  Son Reis isimli kitap hediye etti.

















Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski