AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatın'dan Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret


AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Gazi günü nedeniyle Gemlik Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği' ziyaret etti.
Şehit ailelerine büyük önem verdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit , "Bugün millet olarak huzur ve güven içinde bu kadar rahat bir hayat yaşıyorsak bundaki en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze kadar birçok gencecik evladımızı şehit verdik. Bir o kadarda gazimiz var. Onlar hayatlarının baharında en güzel çağlarında bu vatan ve bizler için şehit ve gazi oldular. Onların geride bıraktıkları aileleri yani sizler bizlere en kutsal emanetlersiniz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Allah’ın, lütuf ve kereminden kendilerine verdikleri ile sevinçli bir halde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Arkalarından gelecek ve henüz kendilerine katılmamış olan şehit kardeşlerine de hiçbir keder ve korku bulunmadığı müjdesinin sevincini duymaktadırlar. Onlar, Allah’tan gelen nimet ve keremin; Allah’ın, müminlerin ecrini zayi etmeyeceği müjdesinin sevinci içindedirler. “  (Âl-i İmrân, 169-171) Gazi ve Şehit aileleri adına yapılan her türlü faaliyetlerin altına imza atmaya hazır olduklarını belirttiler.

Gemlik ŞEHİT Aileleri Dernek başkanı Hüseyin Bıçakcı, sözlerine şöyle devam etti: "Unutmayalım ki, bizler bugün, şehitlerimizin fedakarlıklarıyla kazanılmış bu vatan toprakları üzerinde yeni bir gelecek inşa ediyoruz. Bizler, şehitlerimizden miras kalan bu mukaddes emaneti asla yere düşürmeyecek, çok daha da yükseklere taşıyacağız. İnanıyorum ki, bizi millet yapan yüksek değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kaldıkça, aramızdaki ihtilafları bertaraf edip ittifak noktalarımızı güçlendirdikçe, Türkiye gelecekte hak ettiği gerçek yeri alacaktır. Bu inançla, Gaziler günü anıyorum ve Şehitlerimizi bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum."
Bizleri böyle anlamlı bir günde kendilerini ziyaret eden AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Gemlik Muharip Gaziler Dernek başkanı  Kadri Tan,  “Şehitlerimiz de Gazilerimizde bizler için çok önemli. İstiklal Savaşında, Kore Savaşında  ve Kıbrıs’ta bizler için Ülkemiz için bu topraklar için savaşan , canlarını siper eden Gazilerimiz bizler için çok mücadele ettiler. Onların sayesinde  ülkemizin bekası korundu. Biz çok önemsiyoruz. Vatanımız için tarihimize anlı şanlı sayfalar yazdırdılar. Şehitlerimiz rahmetle yad eder ,Gazilerimize sağlıklı , uzun ömürler dileriz. Bizleri yalnız bırakmayan Gemlik Ak parti teşkilatına teşekkür etti.










Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski