Yaz Kur’an Kurslarına Muhteşem Kapanış



 Gemlik İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu  Geleneksel Yaz Kur’an Kursları  Kapanış  Programı Gemlik Engelsiz Cafe önünde  yapıldı.

     Gemlik ilçesinde  yaz kuran kursunda öğrenim gören 3000 Öğrenci ve 2 bine yakın Öğrencinin aileleriyle birlikte katıldığı programda adeta izdiham yaşandı.

  Engelsiz Cafe önündeki meydanı hınca hınç dolduran davetliler önce Bursa Mehter takımının sunduğu konseri dinlediler Ardından çeşitli kurslarda öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuyup ilahiler söylediler.
    Programın en heyecanlı bölümü 339 öğrenciye verilen hediye çekilişi oldu . 
Hediye çekilişinde 3 öğrenciye Bisiklet,206 öğrenciye 50 TL para ödülü,130 öğrenciye satranç takımı olmak üzere 339 öğrenci ye hediye verildi.
Hediyeler Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi ve Gemlik esnafından toplanan 10 bin TL ile karşılandığı belirtildi.

Programa katılan Gemlik İlçe Kaymakamı Kemal İnan,Büyükşehir Bel. Başkan Vekili, İlçe Müftüsü Dr. Reşat Şavlı,Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı  M.Şamil Yiğit öğrencilere hediyelerini vererek onları kutladılar.
İlçe Müftüsü Dr. Reşat Şavlı programda yaptığı konuşmada 2 ay boyunca kurslara devam ederek Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrencileri ve onlara emek verem Kur’an Kursu hocalarını tebrik ederken ailelere çocuklarını böylesi müftülüğün açmış olduğu kurslara gönderdikleri için teşekkür etti.











"Gemlik 3. Geleneksel Yaz Kur'an Kursları Buluşmamız" Gemlik Engelsiz Cafe Meydanında gerçekleşti. Yaklaşık 3000 öğrenci ve 2000 velinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz program muhteşem görüntülere sahne oldu. İstiklâl Marşı ile başlayan program Mehteran takımının sunumu, Kuran-ı Kerim tilaveti, ilâhiler ve hediye dağıtımı ile devam etti. Programa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sayın Süleyman Çelik, Gemlik Kaymakamımız Sayın Kemal İnan, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Yaşar Yaray,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sabri Karaman , Bursa Büyukşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu ve AK Parti Gemlik Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz katıldı. Teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
Programda bazı eksiklerimizi görme fırsatımız oldu. İnşallah seneye düzenleyeceğimiz programda tecrübelerimizle hareket ederek daha güzel bir program gerçekleştirmeyi umuyoruz. Gemlik'in güzel insanlarına teşekkürler.
 Programda emeği geçen yol arkadaşlarım memur, İmam, Müezzin ve Kur'an Kursu hocalarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Yavrularımız için nöbet sırası anne-baba ve ögretmenlerde...
Vebâl ve sorumluluk büyük...

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski