Karsak Deresinin temizlik çalışma startı verildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karsak Deresinin temizlik çalışmasının startını verdi. 

Büyükşehir Belediye, ekipleri Karsak Deresini temizleme başladı. Ekipler, kış mevsiminin getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına ilk olarak Karsak Deresi'nden başladı.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Ak parti Gemlik ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit , yaz aylarında artan sıcaklıkla beraber dere yataklarından kokunun daha fazla yayıldığını söyledi. Amaçlarının bu kokunun önüne geçmek olduğunu belirten Yiğit, şunları ifade etti: " Bursa Büyükşehir Belediye destekleriyle Dere temizleme çalışmalarımıza başladık. Sırasıyla Karsak ve Dere boyunun derelerini tertemiz yapacağız. Bunlarda temizlik yaparken balçık ve çamuru temizlemek için kepçe kullanılacak. Ayrıca diğer ince temizliği ise Büyükşehir belediye ekibi yapacak. Çalışmalarımız sonunda derelerimiz mis gibi kokacak."  

 Çarşı Deresi, Çalışmaları incelemek için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa Milletvekili Zafer IŞIK ve Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil YİĞİT ile yerinde inceleme yaptılar.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski